Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 18.5.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 18. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ikke helt som planlagt, men det ser lyst ut!

Kjære medlemmer!

Dessverre så har ikke ting helt gått vår vei den siste tiden, men fremtiden ser lys ut!

Som dere vet har vi vært plaget med banestenging helt siden vi annonserte åpning av banene. Det har regnet tungt og konstant gjennom den siste uka, og dette medfører at en del områder på banen blir uspillbare. Generellt sett takler banen vannet godt, men de områdene som sliter er de områdene som ikke har kommet seg helt etter vinteren. Disse områdene er i live, men gressveksten er tynn, og det ville vært katastrofalt å ha tung trafikk på disse områdene når det er så vått. Det er viktig å beskytte disse områdene, da det ville satt oss tilbake et par måneder å slippe til spill slik som det er nå. Det samme er tilfelle på driving rangen, hvor det er så vått at ballene plugger i bakken, og det ikke er mulig å samle baller.


Vi holder på å vertikalskjære greenene med børste. Dette fjerner horisontal vekst av gress, og gir en jevnere og raskere rull på greenene. Vi vil fortsette å gjøre dette når det er nødvendig, og håper å ha greenene i god stand i løpet av kort tid. Agronomisk sett er greenene i god stand, men ruller sent -noe som er helt vanlig i de forholdene vi har hatt den siste tiden.
Vi håper også å kunne gjøre en lett sand dressing hver 10.-14. dag fremover, litt avhengig av værforholdene. Greenene vil bli klippet på 4 mm fra i morgen.


Begge baner åpner igjen i morgen, onsdag 19.mai, men vær forberedt på meget våte forhold! Hull 7 på Vestmork trenger fortsatt litt mer tid, men vi håper å åpne dette mot slutten av denne uken.

Hilsen
Duncan and Team  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her