Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager - 17.4.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 17. april 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Rangen åpner og greenene ser bra ut!

Greenene ser ut til å ha kommet seg godt gjennom vinteren!
Kjære medlemmer!

Denne uken har vi tatt vekstduken av alle greener, og førsteinntrykket er veldig oppløftende! I går klipte vi dem for første gang, samt gjødslet og vannet. Vi vil fortsette å arbeide med dem for å fikse noen mekaniske skader og redusere klippehøyden gradvis gjennom den neste uken.

Vi har startet byggingen av golfbilvei på hull 1 på Østmork, og denne skal være ferdig neste uke. Fremgangen har vært litt treg på grunn av kalde nattetemperaturer på -5 hver natt, og noe snø som fortsatt ligger i området.

Denne uken vil vi arbeide mye med teestedene. De har ikke kommet ut av vinteren like godt som greenene, så her vil vi så med en gang temperaturen tillater det.

Vi sikter mot å åpne Vestmork så raskt som mulig. Det eneste som stopper oss nå er snø på hull 7 og 8. Forhåpentligvis vil de varmere temperaturene som er meldt fremover hjelpe oss med dette, og vi kan ha banen klar til åpning uken etter påske.

Driving rangen åpner i dag kl.12.00. Det er fortsatt snø bak 200m merkene, og på sidene av rangen, da disse områdene får mindre sol. Vær så snill å bruk køller som går kortere enn 200m da vi ikke kan samle baller i de områdene som har snø.
 
Med vennlig hilsen banegutta!


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her