Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 17.09.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 17. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Arbeid og åpningstider om morgenen

Kjære medlemmer,

Høsten har kommet fort her på Losby, og innenfor en uke har vi gått fra shorts til ull, lue og hansker…

Vi er nesten ferdige med vårt fairway-prosjekt, og i skrivende stund er det bare hull 3 og 5 på Østmork, og hull 8 på Vestmork, som gjenstår. Disse skal være ferdige på mandag neste uke. 

Tidlig neste uke vil putting- og chippe greenen ved Vestmork stenge for sesongen. Dette må gjøres da vi har mistet vekst-temperaturen, og greenen vil bli utslitt, og rekker ikke komme seg før vinteren.

Fra 25.9 vil banen ikke åpne før kl.09.00 om morgenen, og fra og med mandag 4.10 ikke før kl.10.00. Dette gjøres av flere grunner:

-    Vi mister dagslyset fort om dagen, og må starte banearbeidet senere.
-    Stor fare for frost og forsinkelsene dette skaper.
-    Vi ønsker å sende banen inn i vinteren så frisk som mulig, og prøver derfor å redusere trafikken litt. 

Pågående arbeid de neste ukene vil være å holde banen så god som mulig med tanke på vær og temperatur. Vi vil klippe når det trengs, og så alle flater slik at næringsnivået er så godt som mulig når vinteren kommer for alvor. 

Vi vil også starte forberedelsene for neste fase av renoveringen av vanningssystemet vårt. Startdatoen for dette er mandag 4.oktober. Det kommer mer informasjon om dette litt senere.

Som vanlig, sjekk losby.no for banestatus, og hold øye med skiltene som settes ut i klubbhus og på teesteder for informasjon om eventuelle arbeider som pågår.

Hilsen
Duncan and Team
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her