Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager - 14.08.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 14. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det gjelder å beholde status quo!

Kjære medlemmer!

Siden sist oppdatering har vi holdt NM for herrer og damer, funksjonshemmede og footgolf. Disse fire turneringsdagene var en stor suksess, med veldig mye positive tilbakemeldinger fra spillere og trenere, samt besøkende.

Hovedoppgaven vår nå er å holde banen i samme stand som den har vært i det siste. Dette krever konstant vedlikehold, men så langt har været spilt på vårt lag, så vi får bare håpe at det fortsetter!
Fokuset nå er på Klubbmesterskapet. Greenene ruller på ca.10,5 på stimpmeteret, og her vil vi forsøke å holde dem også i KM. Jeg får innimellom spørsmål om hvorfor vi ikke gjør de enda raskere. Det enkle svaret er rett og slett at det går for hardt ut over hastigheten på spillet. Hull 1, 2, 3, 7 og 9 blir bortimot uspillbare hvis greenene er mye raskere enn de er nå, og rundetiden vil gå opp veldig mye!
Under NM var hastigheten ca.11, og vi så flere som hadde store problemer med denne hastigheten. Baller som ble puttet av greener og ut i roughen, og spillere som måtte gå i baggen og finne frem wedgen igjen. Slikt tar veldig mye tid!

Klippehøydene er nå:
Greens 3mm
Tees 8mm
Fairways 12mm
Semi 22mm
Rough 38mm

Jeg kommer tilbake med en ny oppdatering når vi beveger oss inn i høsten.

Hilsen
Duncan og banegutta


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her