Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager - 13.9.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 13. september 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Åpent igjen...

Kjære medlemmer!

Så var vi tilbake på rett spor igjen, og banen er åpen.
Heldigvis har vi kommet oss godt etter den nylige flommen, og er mer eller mindre tilbake 'on track'. Denne måneden har vi fått 128mm regn på de 11 første dagene, så nå får vi bare krysse fingrene for litt stødigere vær fremover.

De siste 14 dagene har vi startet arbeidet med å klargjøre banen for vinteren. Dette startet med såing av greener, noe som skaper minimalt med forstyrrelse for spillet. Vi ser allerede gode resultater fra dette!
Vi har nylig kjøpt en ny maskin som skjærer og 'støvsuger' etter seg. Denne vil først og fremst bli brukt på fairways for å fjerne det døde materialet (thatch) i topplaget og erstatte det med sand. Toppen skjæres, og det døde materialet røskes ut, så fjernes dette før det dresses med sand, og etterkjøres med matter for å tvinge denne ned i overflaten. I dag har vi gjennomført denne operasjonen på hull 7, 9 og 18 på Østmork.

Me dvinteren i tankene har vi nå hevet klippehøyden fra 3,0 til 3,5mm. Det kan være vi kommer til å heve denne igjen, før vi slutter å klippe i begynnelsen av oktober -alt kommer an på været. 

Planen fremover med vanlig vedlikehold er å fortsette arbeidet på fairways og gjennomføre et luftingsprosjekt på greenene på Vestmork. Her blir det hullet med store piper, og store mengder sand vil bli fylt inn etterpå.

Jeg kommer tilbake med mer informasjon etterhvert som vi nærmer oss vinteren.

Med vennlig hilsen
Duncan and Team

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her