Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 12.5.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 12. mai 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Ikke den åpningsdagen vi hadde håpet på

Kjære Medlemmer!

Dette ble på ingen måte den åpningsdagen vi hadde håpet på -men vi hadde rett og slett ikke annet valg enn å stenge. Det er alt for vått, og banen ville blitt ødelagt før sesongen var kommet i gang.

Vi håper, og regner med, å kunne åpne banen for spill i morgen. Hull 4 vil være stengt (erstattes av hull 19) og hull 11 spilles som par 3. Grunnen til dette er at disse to fairwayene er ganske langt bak de andre, og er nå veldig våte. Hvis vi slipper til tung trafikk på disse nå, så vil de bli ødelagte. Vi må vente til veksten er i gang slik at gresset kan overleve. Forhåpentligvis er vi tilbake til normalen neste uke!

Status på banen er lovende, med noen få unntak -som fairwayene nevnt over. Som det har vært de siste 6 ukene, så er det vekst-temperaturer vi venter på, og nå kan det endelig se ut som om det kommer. Vi ser fremgang i forholdene fra dag til dag.


Nå som plantene har våknet, og ting har begynt å gro, må vi komme i gang med våre daglige vedlikeholdsrutiner. Mye fokus vi bli lagt i det å få greenene opp å gå så fort og fornuftig som det lar seg gjøre. Dette vil stort sett bestå av å senke klippehøyden gradvis, og dresse med sand for å jevne ut overflaten. Disse prosedyrene har ikke vært mulig å gjennomføre foreløpig, da vi er avhegige av stødig vekst først.

Jeg har en ting jeg gjerne vil ta opp med medlemsmassen, og det er sikkerheten til greenkeeperne. Gjennom de siste par årene har vi hatt flere episoder hvor banearbeidere nesten har blitt truffet. Dette er ikke akseptabelt, og er rett og slett respektløst overfor et annet menneskes sikkerhet. Vær oppmerksom på at slik oppførsel ikke vil bli tolerert! Å bli truffet av en golfball kan medføre alvorlig skade, og i verste fall døden, og vil følgelig også utløse alvorlige konsekvenser for den som den som slår. Husk at du som slår har ansvaret for å avvente klarsignal fra de som jobber! Vi har et lite og uerfarent team på jobb i år, så vær så snill å vær tålmodig, og avvent klarsignal før du slår! Vi er her for å gjøre en jobb som gjør golfopplevelsen din bedre, så vær så snill å gi oss tid å respekt nok til å arbeide trygt!

Mvh
Duncan and Team
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her