Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -11.januar

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 11. januar 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Isfritt på banen

Kjære medlemmer!

Godt nytt år til dere alle! Jeg håper dere hadde en fin juleferie!
Her kommer en liten oppdatering fra banene her på Losby. I skrivende stund er vi 100% isfrie. Vi har nok snø på greenene til å absorbere den smeltingen som kommer på dager med plussgrader. Is i seg selv trenger ikke være problematisk, det er antallet dager under is vi må holde kontroll på, så nå krysser vi fingrene for stødige minustemperaturer uten smelting og regn.
 
Skisesongen er godt i gang her på Losby. Vi har nå inngått et mer organisert samarbeid med kommunen i forhold til skiløyper. I høst har de installert veier for skiløyper om vinteren og golfbiler i golfsesongen. På hull 3, 11 og 17 er nå 95% av arbeidet ferdiggjort, og bare enkelt ryddearbeid gjenstår til våren. Med disse veiene prøver vi å minimalisere skadene på banen etter skiløyper og turgåere om vinteren. Alle skiløyper går nå på grusveien, og ikke på gress, som tidligere. I tillegg får vi veier for golfbiler, slik at vi kan tilby bruk av golfbiler også når været ellers ikke ville tillatt det.   

Jeg kommer tilbake med mer informasjon snart.

HIlsen 
Duncan og baneteamet 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her