Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager - 11.6.19

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 11. juni 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Varierende og fuktig vær fører til forandringer i banearbeidet

Kjære medlemmer!

Her kommer en liten oppdatering på statusen her på Losby.

Vi har gått inn i juni på samme måte som vi kom ut av mai. Været er veldig variabelt, med 27 grader en dag og 12 neste. Nedbøren har vært høyere enn normalt for denne årstiden, men banen har klart seg forholdsvis bra med tanke på at vi knapt har gått 36 timer i strekk uten regn.
Med dette våte været har vi flyttet frem litt av høst-arbeidet. Vi har brukt Sandmasteren til å injisere sand i fairwayen på hull 1 og 4. Disse fairwayene ble sist gjort for 3 år siden, og vi har sett bedring på begge to siden da. Forhåpentligvis oppnår vi samme resultat denne gangen, og enda bedre drenering på disse to fairwayene.

Greenene har spillt bra, med snitthastighet rundt 9,5 på stimpmeteret. Hastigheten varierer daglig i forhold til nedbør og arbeid som gjøres på dem. Forhåpentligvis er vi nå i slutten av den våte perioden som har tatt litt av hastigheten av greenene. Vi vil fortsette med vårt program med børsting og klipping av greenene, slik at vi kan få de litt opp i hastighet igjen snart.

Hilsen fra 
Duncan og banegutta


  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her