Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 11.05.22

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 11. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Østmork åpner

Kjære medlemmer,

Det er veldig gledelig å se så mange av dere tilbake på Losby, og i full sving på Vestmork og driving rangen.

Vestmork
Greenene på Vestmork har ikke kommet seg helt enda, men vil fortsette å forbedre seg i det mildere været som er meldt fremover. Green 3 trenger fortsatt mer tid -men vi følger den daglig for å se når den kan åpnes.

Østmork
Forholdene på Østmork forbedrer seg, og med den fine værmeldingen vi har fremover er vi positive! Vi har fortsatt noen greener vi jobber med å få klare til spill -disse trenger mer tid.
Fairwayer og teesteder har gjort fremskritt den siste uken, og vil bli bedre frem mot åpning. Alle har fått årets første klipp, og 2500kg med gjødsel ble spredt på fairwayene før regnet på tirsdag, så dette vil hjelpe til å fremskynde prosessen.

Basert på dette åpner Østmork 20.mai. Som på Vestmork vil ikke greenene være perfekte ved åpning, så vi vil begrense starttidene for å ha kontroll på trafikken og slitasjen.
Bookingen åpner onsdag 18.mai kl.12.00.

Rundt på banene
Bunkrene på Vestmork: Vi har startet å reparere blokkert drenering på flere bunkere på Vestmork som har hatt stående vann etter regn. Disse har også blitt kantklippet og toppet opp med ny sand. Vi vil fortsette med denne jobben gjennom mai, til vi har kommet gjennom alle bunkrene på banen. 

Bunkrene på Østmork: I dag startet vi å reparere alle fairway bunkrene på Østmork. Filten på disse har kommet opp flere steder, og det tar lang tid å reparere. Vi jobber hardt for å få disse klar til åpning, og regner med at det vil ta 1-2 uker å ferdigstille. Vi har 90 tonn sand klart til å toppe opp bunkrene på Østmork.

Vanningsanlegg: En del av oppgraderingen til hovedvannlinjen som ble gjort i fjor, var oppgradering av sprinklene på greenene. De eneste som gjenstår å skifte er hull 7, 12, 13, 14 og 16. VI håper å ha dette klart til åpning 20.mai!

Vi kommer tilbake neste uke med en oppdatering på fremgangen på Østmork før åpning.

Hilsen John og Duncan

Under ser dere noen bilder for sporing av fremgangen den siste måneden. Det er lignende bilder fra samme hull. De nyeste er fra i dag, mens de andre er fra starten av april. Forhåpentligvis kan dere se hvilke som er fra i dag!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her