Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 10.06.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 10. juni 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Oppdatering og klippehøyder

Kjære medlemmer!

Her kommer en rask oppdatering på hva som skjer på Losby.

Som dere alle vet så har vi beveget oss raskt fra kulde til masse regn, og nå videre til en lengre varmeperiode. Vi fikk et bra regnskyll på mandag (8mm), men bortsett fra dette har det ikke kommet nedbør på over 2 uker. Som vi sa i den forige oppdateringen, så kommer vi til å være forsiktig med greenene. Vi har nå senket klippehøyden til 3,5mm, men kommer ikke til å 'pushe' dem, da varmen vi nå opplever allerede gjør dette.

Vi klarer å få klippet gresset i alle områder nå, og banen ser mye bedre ut!
Vi børster greener jevnlig for å eliminere liggende gress, men dette er ikke like effektivt som vertikalskjæring, men gjør jobben mye mer skånsomt, og stresser greenene mindre i det varme været. Derfor kommer vi til å fortsette med børsting, klipping og rulling til varmen roer seg litt.

Planen videre er å fortsette å holde banen så ryddig of fin som vi kan. Når temperaturen kjølner i en lengre periode, vil vi lufte greenene. Det kommer mer informasjon om når dette starter og hvordan arbeidet utføres.

Gresshøyder pr. i dag:


Greens 3.5mm
Tees 10mm
Fairways 12mm
Rough 42mm
Long rough, Don’t go there.

Hilsen
Duncan og baneteamet.

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her