Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 05.06.23

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 5. juni 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Østmork åpner

Kjære medlemmer,

Endelig har varmen kommet, og vi begynner å se sterk gressvekst! Spesielt greenene beveger seg raskt i riktig retning, og vi ser at såingen som ble gjort tidligere begynner å fylles inn.

Vi ferdigstilte såingen av fairways 31.mai. Dette var en stor prossess, med vertikalskjæring, 1,7 tonn gressfrø og dressing med 800 tonn sand! Vi er veldig fornøyde med resultatet, og nå er det rett og slett bare snakk om å la det gro. Forhåpentligvis ser vi nye skudd komme i slutten av uken, men vi spiller med ballplassering helt til fairwayene blir i bedre stand. 

Vi åpnet Vestmork for spill fredag 2.juni. Banen er ikke der vi ønsker at den skal være, men vi ser forbedringer hver eneste dag! Fra neste uke kommer vi til å senke klippehøyden på greenene og se an om vi kan begynne å bruke gresstee. Dessverre ser vi mange divots på gressteene allerede. Vi ber innstendig om at dere må respektere at det inntil videre må spilles fra matter! Her trenger vi hjelp fra dere! Det er en grunn til at det spilles fra matter, og for hver eneste spiller som slår ut utenfor kunstgressmattene, så blir kvaliteten dårligere resten av sesongen.

Østmork vil åpne front 9 til lørdagens Jarle 1212. Turneringen spilles med 9 hull på Øst og 9 hull på Vest. Front-9 på Østmork vil deretter holdes åpen søndag til tirsdag, før full bane åpnes onsdag 14. Igjen, banen er dessverre ikke i den stand vi skulle ønske, men vi ser at greenene straks vil være sterke nok til å tåle spill.

Bookingen åpner førstkommende onsdag kl.12.00.

Mange av dere har sikkert også lagt merke til at vi egentlig skulle ha arrangert Lag-NM for Junior i slutten av måneden. Det er nå besluttet at dette arrangementet vil bli flyttet. Vi føler ikke at det ville være riktig å stenge banen for våre medlemmer så kort tid etter åpning.

På grunn av den varmeperioden vi er i nå, må vi vanne hele banen gjennom dagen. Dette gjøres automatisk gjennom dagen, fra hull 18 og bakover på Østmork, og fra hull 9 og bakover på Vestmork. Vi vil sette ut skilt om timingen på dette.
Det er fantastisk å se golfere tilbake på Losby! Vi håper at det gode været fortsetter, selv om vi innrømmer at vi gjerne kunne tatt en liten regnbyge i ny og ne. Vi kommer tilbake med nye oppdateringer snart.

Vennlig hilsen
Jonny og bane-teametVær så snill og hjelpe oss å unngå dette!
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her