Nyheter

Nyhetbrev fra Course Manager 7.oktober

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. oktober 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Østmork stenger

Kjære medlemmer!

Etter en diskusjon mellom oss greenkeepere og administrasjonen, har vi tatt en beslutning om å stenge Østmork for sesongen etter spill søndag 13.oktober.

Hovedgrunnen for dette er for å beskytte greenene våre når vi nå går inn i vinteren. Vi har startet med rennoveringen av greenene på Østmork i dag, og dette er en langvarig prosses som må gjennomføres uten frost eller nedbør. Prosessen består av grov hullpipelufting, samt grov skjæring, og deretter sandfylling. Hele hensikten er å få fersk sand ned i overflaten. Vi har utsatt denne prosessen så lenge som mulig, men nå må vi gjennomføre den for å være sikker på å få det unna før det er for sent. Ulempen med denne behandlingen er at den gjør greenene mer eller mindre uspillbare etterpå. Greenene blir veldig ujevne og myke etter denne behandlingen. Det er svært viktig at vi får litt rekonvalisenstid for overflaten før vinteren setter inn for alvor, derfor tør vi ikke vente lengre med å gjennomføre dette.

Vi håper å holde Vestmork åpen gjennom hele Oktober, så det skal fortsatt spilles golf her på Losby. Banen vil, fra mandag være åpen med ballrenne fra kl.11.00.

Med vennlig hilsen
Duncan and Team  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her