Banene

Nyhet fra Course Manager 26.4.21

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 26. april 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dårlig nyhet; Vestmork må stenge

Hvor lenge var Adam i paradis???

Vestmork må stenge!

Uheldigvis så har den kalde perioden vi opplever nå medført at det blir nødvendig å stenge Vestmork igjen for en periode.
Vi ser at stor trafikk, og lave temperaturer -spesielt på natten, har negativ virkning på spilleflatene våre. Vi håpet at kulden bare skulle vare et par dager, men vi er nå inne i dag nummer fire med temperaturer mellom -4 og +7. Med konstant nordlig vind betyr dette at gresset ikke har vokst i det hele tatt, hvilket igjen betyr at gresset ikke får sjansen til å komme seg igjen etter en travel dag.

Vi beklager selvfølgelig dette på det sterkeste! Vi åpnet selvfølgelig banen i den tro at den skulle få fortsette å være åpen, men dessverre så spiller altså ikke værgudene på lag med oss akkurat nå, og vi må prioritere å beskytte banen, slik at den ikke blir ødelagt for resten av sesongen. I første omgang vil banen være stengt tirsdag, onsdag og torsdag. Vi håper å kunne åpne igjen førstkommende fredag!

Vi kommer til å blokkere banen slik at alle starttider blir slettet.

Oppdatering om Østmork kommer senere denne uken.
 
Takk for forståelsen!

Mvh
Duncan

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her