Banene

Ny Course Manager på Losby

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 10. mars 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen til Jonathan Eccles!

Det er en glede å ønske Jonathan Eccles velkommen til Losby. Jonny, som han går under til vanlig, har sin første arbeidsdag på Losby i dag, 1.mars 2023.

Jonny er opprinnelig fra Skottland, hvor han vokste opp i den lille kystbyen Kirkcudbright. Han er straks 40 år gammel, gift og har to gutter på 1 og 6 år. Familien er bosatt i Lørenskog, og han setter pris på at veien til jobb nå blir kortere. Han har spilt golf siden han var to år gammel, og spiller i dag fra hcp 7.

Jonny har jobbet i Norge siden 2002, og har tilbragt 6 år på Miklagard, 3 år på Kragerø, og de 11 siste årene som Course Manager på Grini Golfklubb. Han kjenner Losby godt, både gjennom sin svoger Duncan (ja, vår tidligere CM Duncan), og tidligere samarbeid. Han anser Losby for å være helt i toppen i landet, og vil fokusere på å fortsette den gode jobben som har vært gjort her gjennom de siste årene. Mottoet hans er at man alltid skal forbedre seg, noe han håper å få vist her på Losby også. -Fokuset må alltid være å gi våre medlemmer og gjester en god opplevelse!

Jonny har jobbet med plastdekking av greener de siste årene, og er trygg på at dette er noe vi må fortsette med på Losby. Han er spent på å se hvilke resultater dette vil gi når våren titter frem, og vi får se resultatene av dette for første gang på anlegget vårt. Han er rask til å påpeke at man ikke må trekke for raske slutninger, hverken for eller imot, uansett hva resultatet måtte være. -Vi må gi det litt tid, og se hvilke utslag det gir under forskjellige vintere.

Jonny gleder seg til å komme i gang med arbeidet, og bli bedre kjent med Losby og medlemmene her.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her