Turneringer

Ungdomsmesterskapet 2021

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 26. juli 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

3. og 4. august spilles ungdomsmesterskapet i golf på Losby. Deltagere fra hele landet kommer på besøk til oss disse dagene.

I forkant av Ungdomsmesterskapet arrangerer NGF Team Norway Future Camp for 13 til 16 år gamle spillere. Disse samles på Losby fra søndag 1. August og blir til Ungdomsmesterskapet starter på tirsdagen.

Team Norway Golf startet opp Team Norway Future Camp i  2020. Future Camp retter seg mot dem som inspireres av å ta et lite men viktig steg mot norsk elitenivå og videre opp mot topp 250 i verden.

Dette betyr at Østmork blir stengt for booking frem til ca 15:00, mandag til onsdag, 2. til 4. august.
Vestmork vil også være stengt søndag morgen og til kl. 15:00 for Future Camp.

For tilreisende med bobil må vi informere om at det ikke er tillatt med overnatting i denne på Losby sine parkeringer.


Tilreisende som ønsker å start dagen med en herregårdsfrokost bør bestille dette i forkant ved å ringe hotellet på telefon 67 92 33 00. I frokostbufféen finner du ferske bakervarer, et godt utvalg pålegg, varmmat og søte alternativer. Vi byr på nystekt brød, oster, kjøttpålegg, syltetøy, frokostblandinger, egg og bacon, yoghurt og frukt. I tillegg serverer vi fersk jus og nytraktet kaffe og te.

Innspill for deltagere i Ungdomsmesterskapet vil være mandag 08:00 og fram til ca 15:00. Her vil det bli satt opp startliste for innspillet. Den vil du finne i linken under og er klar i løpet av lørdag 31. juli.

https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/3053816
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her