Turneringer

FULLTEGNET - The End by David & Ronny

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 13. september 2021  |  Siste nyheter  |  Arkiv

En ny turnering for lag, blir årets siste turnering på Losby søndag 19.september

Velkommen til årets siste turnering.

Vi har satt sammen en helt ny turnering med ulike spillformer gjennom runden. Vi har også prioritert damene, med snille utslag vs mennenes utslag.

Turneringen er for medlemmer av Losby Golfklubb. Medlemmer som ikke har fritt spill på Østmork må betale en redusert Greenfee på kr. 400,-

Vi spiller med 2 på hvert lag. Er det 4 som ønsker å spille sammen i en gruppe, legger man dette inn som et ønske ved påmeldingen.

Det blir Shotgun start kl. 09:00. Felles info kl. 08:30 på terrassen.
Påmeldingsavgiften på kr. 100,- pr. spiller går i sin helhet til premier. Premieutdeling etter turneringen, så fort vi får regnet ut resultatene. Hvert lag fører et scorekort. Vi spiller med 50% av fullt Hcp. Summen av spillernes Hcp deles på 2, og det blir lagets Hcp.

Maks 100 spillere (50 lag). Første mannn/kvinne til mølla gjelder.

Hull 1 til og med 6 spilles som Greensome.
En modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome. Hvis det skal spilles provisorisk ball fra utslagsstedet velger man hvem av spillerne som skal slå denne.

Hull 7 til og med 12 spilles som Scramble.
Hvert lag består av to spillere. Begge spillere slår hver sin ball fra utslagsstedet. Deretter velger laget den best plasserte ballen. Øvrige ball plukkes opp. Deretter dropper spillerne i valgfri rekkefølge innen en køllelengde fra den best plasserte ballen og slår sine slag. På greenen plasseres ballene på samme punkt som valgte ball og i bunker gjenskapes ballens leie. Så snart noen i laget har hullet ut, noteres scoren og laget fortsetter til neste hull. 

Hull 13 til og med 18 spilles som Bestball
Begge spiller sin egen ball til den er i hullet. Det beste resultatet blir lagets score.

Her melder du deg på!


David og Ronny ønsker alle velkommen til denne nye turneringen.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her