Turneringer

Eli og Theodor nye klubbmestere.

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 4. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Losbys første KM i nærspill

Eli Bjørnevik og Theodor Sletten With ble de første Klubbmesterne i nærspill.

Til tross for en dårlig flagg plassering på hull 3 i første runde, ble turneringen godt mottatt og er nok klar for å settes opp på nytt i årene som kommer. Utfra tilbakemeldingen dobler vi lett antall deltagere til neste år.

 
Morten Larsen kom til meg i fjor og spurte om vi ikke kunne lage noe nytt og sette opp en konkurranse i nærspill på Losby. Han hadde god erfaring med dette fra Strømstad GK hvor det samles veldig mange deltager til dette hvert år. Det er gøy og noe som alle kan være med på.

Turneringen ble satt opp med hull som varierte i lengde fra 20 meter til tett på 100 meter. Ingen av de vanlige Tee stedene ble benyttet for sitt eget hull. Flaggene ble satt litt vanskelig, men ikke umulige. Turneringen ble spilt med deltagere med Hcp fra +1,6 til 30,1 og kun brutto resultat som tellende.

Ekstra gøy var det da at Eli vinner dameklassen med Hcp 10,6 i sin klasse. Hun konkurrerte mot flere av åre ung kommende stjerner med langt lavere Hcp. En av disse, Henriette Spilling Gjelten tok andreplassen, ett slag bak. Hilde Ebbang tok tredjeplassen, ytterligere 3 slag bak.

I herreklassen ble Theodor for sterk mot slutten og vant med 4 slag på Tom Selmer og Per Andresen.

Her finner du alle resultatene.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her