Generell info fra NGF

Praktisk informasjon
Srixon Tour NM junior 2022
21.-22. juli
Losby Golfklubb

Avmelding
Avmelding må gjøres før påmeldingsfristens utløp, og gjøres av spilleren selv i GolfBox.
Etter påmeldingsfristen må en påmeldt spiller som ikke skal delta stryke seg ved å sende en e-post til turnering@golfforbundet.no.


Beskjeder/Informasjon
Alle beskjeder vil bli slått opp på oppslagstavlen i Ryttergangen (i klubbhus).


Dommere
I denne turneringen er det utnevnt dommere fra NGF. Disse er der for å assistere i regelsituasjoner, sikre at spilleregler følges og se til at spillerne holder akseptabel spillehastighet. Kontaktinfo til TD og Hoveddommer vil publiseres av starter.


Drivingrange

Åpen fra kl. 07:00 begge turneringsdagene.
Det betales med bankkort på rangen.  Det kan også kjøpes et valgfritt antall baller i shopen. Det generes da en kode som benyttes på ballmaskinene.


Evakueringsplan
Evakueringsplan vil henge oppe på infotavle og distribueres på Srixon Tour sin Facebook side. Er det stor fare for torden eller andre grunner til evakuering, vil den i tillegg bli utdelt på start.


Forecaddies
Det er ingen Forecaddies under turneringen. 


Førstehjelp
Kontakt TD/turneringsleder ved behov. Avstand til legevakt og sykehus (A-hus) er 8 km. Klubben har førstehjelpsutstyr.


Garderobe/dusj/toalett

Finnes i underetasje i klubbhus.


Hullplassering

Tabell som viser dagens hullplasseringer, finnes hos starter og vil være oppslått på oppslagstavlen. Den enkelte spille må selv ta bilde av denne.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her