Golf hele året på et av landets beste golfanlegg

Losby Golfklubb kan tilby et av landets desidert flotteste golfanlegg! En av landets beste 18 hulls baner, en morsom 9-hulls bane, gode treningsfasiliteter og simulatorsenter for de kalde vintermånedene gir et helårstilbud for golf som få kan matche.
 
Losbydalen byr på spektakulære natur- og golfopplevelser for alle, sommer som vinter! Her får du en pause fra den hektiske hverdagen, i vakre omgivelser, bare 20 minutter fra Oslo sentrum. På Losby kan vi by på alt fra urørt natur til den herlige atmosfæren i Losby Gods, som i 2019 fikk utmerkelsen Europas beste historiske hotell, og golf fasiliteter i ypperste klasse! Her kan enhver golfspiller finne sin plass, om man er nybegynner eller mer erfaren, og få hjelp til å mestre spillet. Turmulighetene i området er fantastiske, og om vinteren kan du du kan ta deg en skitur i Losbydalen, eller spille golf i klubbens simulatorsenter.


Banene byr på spennende hull, stor variasjon og internasjonal kvalitet
Her skal du lete lenge for å kunne finne to hull som er like i design og utfordring. Hvert hull er unikt og byr på ulike utfordringer og løsninger. På Losby har den kjente svenske arkitekten Peter Nordwall brukt det naturlige landskapet til å skape golfopplevelser for alle typer spillere.
 
18-hulls banen, Østmork, er en utfordrende bane som ved flere anledninger har vært brukt til store turneringer: Ladies European Tour, European Challenge Tour, Nordea Tour, og flere Norgesmesterskap har vært spilt her siden banen ble åpnet i 1999. En bane du aldri blir lei av, og som tester alle aspekter av spillet ditt i tur og orden.
 
9-hulls banen, Vestmork, med sitt kompakte layout og høye tilgjengelighet, tilbyr spilleren en variert og spennende golfopplevelse. Et suverent tilbud for de som ønsker seg en rask golfrunde, eller som ikke føler seg klar for å gi seg i kast med 18-hulls banen enda. Her har man ikke spart på kvaliteten hverken under byggeprosessen eller i driften. Dette er ingen korthulls bane, men en fullverdig og morsom bane for spillere på alle nivåer. Banen er åpen for Pay & play, så her kan man også ta med seg ferske golfspillere og introdusere dem for ekte golf.
 


Medlemsgrupper gir sosialt samvær og utvikling for alle
Losby Golfklubb har flere medlemsgrupper for de som ønsker tilbud om aktiviteter gjennom hele året. Felles for dem alle er interessen for golf og sosialt samvær!
Både herre-, dame- og seniorgruppa arrangerer ukentlige turneringer gjennom hele året, samt at det settes opp flere sosiale og morsomme turneringer på tvers av gruppene for å skape et sosialt miljø som passer for alle som ønsker å delta. Hvert år settes det også opp treningsgrupper som henvender seg til de ulike gruppene. Juniorgruppen har tilbud for spillere på alle nivåer fra 6 – 19 år, og tilbyr alt fra gøy og moro til seriøs satsing.


Losbys treningsfasiliteter forbedrer spillet ditt 
De fleste golfspillere ønsker å forbedre spillet sitt, enten man er nybegynner eller mer erfaren, og til det trengs det gode treningsfasiliteter. På Losby har vi lagt det meste til rette for at du skal få så mye ut av treningen din som mulig, og alle er velkomne, om du er medlem eller ikke. På driving rangen er det god plass, og du har mange mål å sikte på. Alle utslagsmattene er utstyrt med pegger som kan justeres i høyden og ballene er two-piece baller, som gir god følelse samtidig som de holder godt og sikrer god kvalitet over tid.
 
Losby kan også tilby fire forskjellige greener for trening. En kunstgressgreen på ca.1500 kvadratmeter åpner så snart vi får skuffet snøen unna, og sikrer at treningen kan starte tidlig på sesongen. En stor putting green som er laget med både små og store onduleringer for å ivareta de fleste utfordringer, og en litt mindre green, med tre bunkere, som benyttes til innspillstrening. Om det er fra bunker, eller fra området rundt, her kan du trene på de korte slagene som så ofte skaper utfordringer ute på banen. Ved første tee finner du også en god treningsgreen, slik at du kan få finjustert putteren før du skal ut på banen. Alle disse behandles på lik linje med greenene på banene, slik at forholdene skal være lik de du møter på banene.?Start sesongen på et av Norges beste simulatorsentere

På Losby har vi et av landets aller beste sentere for simulator golf! Her finner du 6 simulatorer med Trackman soft- og hardware, som er regnet for å være det aller beste systemet for simulatorspill.
Her kan du lese testen som Norsk Golf gjorde, som kåret Trackman til det beste simulatorsystemet.
En hyggelig atmosfære, kombinert med verdens beste teknologi, skaper de beste rammer for vintergolf!

Mulighetene som ligger i dette systemet er rett og slett helt fantastiske, og kan være med å gjøre ventetiden frem til ny sesong atskillig mye kortere for en ivrig golfer! Hvis du ønsker å bruke vinteren til å finjustere på svingen, så er våre instruktører selvfølgelig klare til å gi deg kyndig veiledning, uansett hvilket nivå du er på, slik at du er klar til sesongstart.
 
Selvfølgelig er ikke simulatorspill bare trening, men også en veldig morsom og sosial aktivitet. Hver vinter besøkes senteret av vennegjenger, firmaer og klubbgrupper som benytter simulatorspill som et sosialt samlingspunkt når snøen laver ned. Senteret er åpent for alle som ønsker å spille.Golfbutikk og hotell med restaurant og kafé
Et golfanlegg er ikke komplett uten en golfbutikk -en proshop. Vår butikk står ikke tilbake for noen! Her finner du golfutstyr, baller, bagger, sko, klær og selvfølgelig et rikholdig utvalg av ‘duppeditter’ som vi golfspillere er så glade i, alt fra lendende produsenter på markedet. Som Aksjonær eller Medlem med full spillerett får du selvfølgelig gode priser på alle varene du handler i butikken.
 
I umiddelbar tilknytning til golfanlegget finner du fantastiske Losby Gods. Her har vi tilgang til både kafé og restaurant. Kaféen tilbyr enklere retter og et rikholdig utvalg av forskjellige drikkevarer i herskapelige omgivelser. Spiller man om kaffe og vaffel er dette stedet å gjøre opp mellomværendet.
Restauranten på Godset kan tilby alt fra en velsmakende Herregårdfrokost og en fantastisk lunsjbuffet, til syv retters middag med vinsmaking, om dette passer deg bedre -alt i fantastiske lokaler med historisk sus! Ta deg tid til å besøke hotellet som nylig fikk utnevnelsen Europas beste historiske hotell!
 
Vi ønsker å spre golfglede til alle, enten du er helt ny eller en etablert golfer!
 
Ta gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål, eller meld deg inn i klubben her.
 
Velkommen til Losby!?


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her