NM 2019

Aksjonærgoder i Losby Golfklubb

Se oversikt over våre medlemskap her.


Aksjonærene er Losby Golfklubbs ryggrad! Aksjonærene sier seg villig til å bidra til at golfanlegget skal fremstå slik vi alle ønsker at det skal framstå, og at man er sikret en fornuftig drift. For dette premieres aksjonærene med en rekke fordeler som andre ikke får. Under følger en oversikt over aksjonærgodene på Losby fra sesongen 2018.
 20% fast rabatt i shoppen
20% rabatt på klær, sko, baller og utstyr i shoppen.

20% fast rabatt på protimer
Vi ønsker at våre aksjonærer skal få mer ut av golfen sin, derfor gir vi 20% på protimer hos våre proer.

20% fast rabatt på simulator
Innendørs spill om vinteren er en kjempemulighet her på Losby. Vi har et av landets flotteste innendørssentere.

20% fast rabatt på reparasjoner
Før eller senere er det noe som må repareres. Vi gir 20% på de reperasjonene vi kan utføre selv.

20% fast rabatt på custom fitting
Vi har troen på 'fornuftig tilpasset utstyr'. Det er viktig at køllene dine passer kropp og sving -og dette kan vi hjelpe deg med!

20% på hefte m/10 billetter Østmork 
Har du ofte med gjester på Losby? Nå kan du kjøpe et hefte med 10 billetter til Østmork for kr.4.000,- og spare kr.100,- pr. runde i forhold til vanlig gjestegreenfee på kr.500,-. 

20% Golfer’s Breakfast i restauranten
Hvorfor ikke starte en perfekt dag på golfbanen med Herregårdsfrokost i restauranten? Og smøre med deg matpakke til runden?

20% Lunchbuffet i restauranten
Lunchbuffeten i restauranten er fantastisk. Som aksjonær kan du unne deg denne litt oftere.

Oppgradering v/arrangement på Losby Gods
Skal du, eller din arbeidsgiver, ha et arrangement? Om det er en 60 års dag, eller en konferanse for jobben, nå får du som aksjonær i Losby Golfklubb oppgradert overnatting.

First Class Golf 
Spill billigere på Miklagard, Hauger og Gamle Fredrikstad. FCG fordelene ga deg følgende greenfeesatser hos våre samarbeidsklubber i 2017: Miklagard og Hauger; kr.325,-  Gamle Fredrikstad; kr.300,-
Prisene for 2018 er ikke fastsatt enda.
Disse prisene gjelder for alle tider utenom primetime: kl.09.00 – 13.00 lørdag og søndag (09.00 - 12.00 på Gamle Fredrikstad).

Top Nordic Golf 
Gratis spill på Nordens beste baner! Losby Golfklubb er medlem i Top Nordic Golf. Dette gir våre aksjonærer gratis spill på flere av Nordens beste baner:
Norge: Stavanger Golfklubb, Losby Golfklubb, Bjaavann Golfklubb, Miklagard Golfklubb og Tyrifjord Golfklubb (vi spiller ikke gratis på de to siste).
Danmark: Silkeborg Ry Golfklubb, Esbjerg Golfklubb, Odense Eventyr Golf og Kokkedal Golfklubb.
Sverige: Bokskogens Golfklubb, Kalmar Golfklubb, Forsgårdens Golfklubb og Vasatorps Golfklubb.
Estland: Estonian Golf & Country Club.
Les mer her

Gratis gruppetrening
Det blir satt opp gratis gruppetreninger for aksjonærer i 2018. Treningen vil bli delt inn i grupper i forhold til alder, kjønn og handicap.

Leie av golfbil kr.250,-
Av og til er det deilig å slippe å gå en runde. Som aksjonær betaler du bare kr.250,- for leie av golfbil.
 

Mulighet til å bytte spillerett mot billetter 
Hvis du ikke kan spille et år, eller ønsker å ta en pause, kan du bytte inn spilleretten din mot billetter til Østmork.

Mulighet til forhåndsbooking av grupper
Aksjonærer får muligheten til å forhåndsbestille starttider for en gruppe. Flere og flere spør oss om muligheten til å holde av starttider til venneturneringer el. Nå gir vi våre aksjonærer muligheten til å gjøre dette. Starttider kan bestilles hverdager, og etter kl.13.00 i helgene. Tilbudet gjelder for grupper på 9 spillere eller mer. Avbestillingsfristen er 8 dager før spill, og no-show blir fakturert som full greenfee til den som foretok bestillingen.

Gratis spill for barn/barnebarn på Vestmork
Aksjonærer har mulighet til å ta med seg barn og barnebarn gratis på Vestmork. Om man vil introdusere nye til spillet, eller bare ta med seg noen som er på besøk eller hjemme på ferie, så koster det deg ingen ting. Aksjonæren må spille sammen med barn/barnebarn, og booke starttid på vanlig måte.

3 gjester til gjestepris på Østmork
Aksjonærer kan ta med seg 3 gjester til kr.500,- i greenfee -også i primetime!

Gratis kaffe i shoppen
Aksjonærer får gratis kaffe i shoppen ved å kjøpe Losby-koppen. Det er kun denne koppen som gir rett til gratis kaffe!For Aksjonær+ tilkommer flere goder. Få full oversikt her.


Alle aksjonærgoder er personlige. Dersom godene misbrukes vil man, uten forvarsel, kunne fratas retten til en, eller flere, goder.