Sponsorer Juniorgruppa

Losby juniorgruppe takker våre sponsorer for bidraget til juniorsatsningen i klubben. Ønsker du å bli sponsor for oss? Du finner mer info her.
 
Lillestrømbanken Med sin over 130 år lang historie er Romerike Sparebank stolte over å være Lillestrøms eldste nålevende bedrift. 
Romerike Sparebank er stolt sponsor av lokale lag og foreninger. Banken har en lang tradisjon for å støtte breddetilbudene som gagner flest mulig i vårt lokalmiljø.
Eieren av Emma's Bed and breakfast Elina, inviterer til et gammelt svensk hjem i et sjarmerende hus fra 1734 - totalrenovert - med beliggenhet midt i Strömstad Golfklubb med utsikt over fairways og greener på banen.
SMART ELEKTRO Smart Elektro leverer alt av svakstrøm- og sterkstrømtjenester til næringskunder og private. Smart Elektro leverer energieffektive løsninger og fokusere på sikkerhet for sine ansatte og kunder. Smart Elektro har fokus på utvikling av ansatte, samarbeidspartnere og kunder og leverer høy grad av service med en 24 t vaktavtale.
Oslo automatgear Oslo automatgear tilbyr overhaling og reparasjoner av alle typer automatgearkasser. De har rask leveringstid og sender over hele landet.
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her