Regler for trening i simulatorsenteret

Takk til alle ungdommer og foreldre som bidrar og bidrar til vår vintertrening.

Gjennom vintersesongen tilbringer vi en del tid i simulatorsenteret. Her er det godt og varmt, og det er lett å tenke at vi skal kose oss inne. I forbindelse med de organiserte treningene i simulatorsenteret har vi satt opp noen kjøreregler for de som trener, og foreldre som er tilstede under treningen.

Dette er IKKE tillat:
  • Facebook, snapchat, insta etc
  • Brus
  • Kakao
  • Energidrikk som det er aldersgrense. (Redbull etc)
  • Bruk flasker som er pekte, eller andre ting som kan ødelegge simulatorskjermen.
  • Etter trening gjør du som du vil, men kakao, kaffe etc. blir betalt direkte med kort. Ingen kreditt eller pappa betaler senere betaling er godkjent.

 

Foreldre

Vi vil at foreldre skal gå en tur eller sitte på hotellet under treningen, men hvis det er 1 simulator ledig i treningsperioden, kan den brukes til spill. Hør med trener/ansvarlig som er tilstede.
Vi ser gjerne at dere respekterer de samme regler som ungdommene hva gjelder brus og kakao i treningstiden.

Oppbevaring av utstyr

Vi har ikke plass til dette i simulatorsenteret, så etter trening skal utstyret tas med hjem eller plasseres nede på rangen. Unntak fra denne regelen gis kun av klubbens Pro'er. Unntak er f.eks. for spillere som skal sykle eller løpe inn i Losby som egentrening.

Endorfiner - belønningsopplevelser

Funksjon: belønningshormon (føle-seg-bra-hormonet) som er relatert til fysisk velvære, eufori, glede og lykke, redusere stress, stopper de fysiske og følelsesmessige smerter, styrker immunsystemet, motvirker depresjoner, forbedrer heling av vev, god for tarmfunksjonen og temperaturregulering i kroppen. Bra for blodårer, senker blodtrykket. Når du har mye av endorfiner i kroppen din, føler du deg full av energi, og behovet for søvn ser også ut til å reduseres, også følelsen av sult.

Reduseres nivået av endorfiner reduseres smertetoleransen, du kan føle deg deprimert, mer impulsiv, har dårlig selvtillit, blir tårevåt, negativ, vil ha en økt offermentalitet, mindre medfølelse og en følelse av økt sukkerbehov og krav til enkle karbohydrater.

Endorfiner har kjemiske likheter med opium og morfin. Endorfinenes navn er avledet fra endogene morfiner, som betyr kroppens egen morfin. Det er 20-talls forskjellige endorfiner som deles i tre grupper der beta-endorfiner, som er smertestillende endorfiner er den mest vanlige gruppen! Ulike enzymer bryter sakte ned endorfiner når de aktiveres, noe som forårsaker endorfiner å bli omformet om nødvendig.

Endorfiner blir aktivert når du ler, når du føler harmoni, lykke og glede, i kjærlighet, når du lytter til musikk, hard fysisk trening, yoga, meditasjon, kroppsberøring, massasje, m.m.
http://www.styrkeprogrammet.se/traningsguide/13
http://www.halsosidorna.se/Hormoner.htm#endorfiner
http://www.halsosidorna.se/Hormoner.htm#dopamin

I en kopp kakao eller 0,5 liter brus er det 30gr sukker (7-8 sukkerrør) .

Se hva som skjer med kroppen den første timen etter du har drukket en boks med cola.

https://therenegadepharmacist.com/
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her