Pink Cup 2018

Publisert: 16. mai 2018  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

17.juni, til inntekt for kreftforskning

Velkommen til Pink Cup 2018

Det er sjette året at Losby GK arrangerer Pink Cup. Losby GK har alltid vært en av de fremste klubbene i landet med å samle inn penger til dette formålet, kreftforskning. Ambisjonene i år er også å bli blant de aller beste!

Pengene som samles inn er i hovedsak startavgift, samt deltakelse i ulike aktiviteter underveis i turneringen. Eksempelvis Longest Drive, Closest to the Pin (flere ulike konkurranser i én). Det blir mulighet til å kjøpe deilige kaker, vafler og kaffe i løpet av runden - med Losby-sedler, spesielt laget for anledningen.

Turneringen på Losby er en lag-turnering – en såkalt «scramble step aside». Det går ut på at den som har slått den ballen som velges, ikke kan slå neste slag.

Klubben har sørget for et fyldig premiebord, donert av firmaer og samarbeidspartnere gjennom flere år. Det blir også den sedvanlige auksjonen, der man blant annet kan by på en fast parkeringsplass for ett år, kunst eller andre gjenstander.

Turneringen er et landsomfattende samarbeid mellom Kreftforeningen og Norges Golfforbund og arrangeres i år for 11. gang.

Påmelding i Golfbox.

QS: /klubben/pink-cup-2018