Turneringskomiteen

Turneringskomiteens primære formål er å kunne gi medlemmene et tilfredsstillende og variert turneringsprogram som passer alle spillekategorier, og som bidrar til et godt, sosialt og idrettslig miljø.

Turneringskomiteen ønsker videre å bidra til å posisjonere Losby som en av Norges tre mest attraktive turneringsbaner. For å nå disse målene må komiteen inneha den nødvendige kompetanse og kunne disponere et tilfredsstillende støtteapparat.

Kjære Losbygolfere!

Turneringskomiteen gleder seg til gresset blir grønt og slik ser årets terminliste for klubbturneringer ut i 2017:

• Søndag 14. mai kombinerer vi Vårspretten og Pink Cup. Losbykompaniet er i førersetet og kommer tilbake med mer informasjon om kort tid.
  • Søndag 18. juni går Foss Netto av stabelen.
  • Årets Mixed turnering arrangeres fredag 4. og lørdag 5. august.
  • Klubbmesterskapet er satt til fredag – søndag 25., 26. og 27. august.
  • Søndag 17. september avslutter Davids legendariske Challenge årets sesong.

Mer detaljert informasjon om alle turneringen vil komme på nettsidene og i GolfBox. Det viktigste nå er å få alle datoene inn i kalenderen pluss å forberede seg til årets vakreste eventyr; Pink Cup!

Turneringskomiteen inviterer også til en Mixed Match gjennom sommeren. Vi håper på 16 påmeldte lag (en kvinne og en mann) og nå kan alle by opp til dans! Finn en partner du kjenner – eller spør en du kjenner litt mindre – og meld dere på i proshopen. Er du usikker kan du melde din interesse individuelt og vi prøver å sette sammen lag slik at alle interesserte kan spille.

Med 16 lag spiller vi cup over fire runder, 18 hull matchplay.
Spilleformatet er Greensomes (begge driver, deretter spiller man annen hvert slag) og vinnerne feires ved sesongslutt

Detaljert informasjon blir å få i proshopen, oversikt over resultater blir gjort kjent – det samme vil de ulike rundenes “utløpsdato”. Vi håper nok lag har meldt seg slik at vi kan starte første runde rett etter Pink Cup.

Ut av startgropen, kvinner og menn….

Vi gleder oss til en innholdsrik sommer på Losby!

Vennlig hilsen Turneringskomiteen

Kontakt Turneringskomiteen