Senior

NSG - Classic Tour på Losby

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 1. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi var i dag vertskap for Norsk Senior Golf´s Classic Tour. 126 spillere fikk oppleve meget flotte forhold på Losby.

I en tid hvor veldig mange baner sliter med tørke og veldig harde fairwayer, kunne seniorene entre en bane i meget god stand. Greenene var jevne og fine, men ikke for raske. Elven gjennom dalen er i år på vår side og gir rikelig med vann til banen.

Turneringen ble gjennomført uten problemer og ekstra gøy var det også at vår egen Stig Rune Jacobsen vant klasse 1. Han endte med samme score som Knut Skabo fra Oslo GK, men var best på siste 9. Begge gikk på 74 slag. Tredjeplassen ble vunnet av Geir Leknes fra Drøbak GK, kun ett slag bak.

I klasse 4 tok vi storeslem. Nora Helene Ness vant på 73 slag, 3 slag foran Reidar Rune Larsen. Lars johan Hoel var igjen 4 slag bak Reidar Rune og tok med det tredje plassen. Dette er en klasse hvor det spilles slag med 100% hcp.

Vi legger også ved noen bilder fra premieutdelingen etter turneringen hvor vi også ser en av Norges nye golf stjerner, Viktor Hovland i rødt med landslagstrener og Losby medlem Niklas Diethelm sammen med noen av vinnerne.

Du finner alle resultaten fra dagens runde her!







  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her