Klubben

Snacks på hull 12

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. september 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Prøveprosjektet er i gang

Som flere av dere sikkert har lagt merke til, så har vi satt i gang et prøveprosjekt med salg av noen enkle varer fra boden på hull 12. Etterspørselen etter noe å bite i har vært stor, og dette har vi nå tatt til etterretning, og satt ut noen varer som man kan betale for gjennom Vips.

Her finner man nå nøtter, sjokolade og knekkebrød til salgs for kr.25,- pr.enhet.
Betalingen Vips'es til Losby Golfklubb.

Denne ordningen er et prøveprosjekt, da en slik ordning er basert på at brukerne faktisk betaler for varene de tar.
I helgen 1.-2.september ble det tatt 130 enheter, hvorav 76 ble betalt for...

Som de fleste skjønner så må dette bedre seg for at ordningen skal fortsette, ellers vil dessverre muligheten forsvinne.
Selv om det burde være unødvendig så oppfordrer vi altså alle til å være ærlige, og betale for varene man tar når man tar de -det er selvfølgelig fort gjort å glemme å gjøre det når man kommer inn.

Vi ønsker selvfølgelig å ha et tilbud til dere ute på hull 12, men kostnaden med å leie inn en vendingmaskin er dessverre så høy at det ikke svarer seg for klubben å gjøre dette. Derfor håper vi at vi skal kunne fortsette med en slik variant som vi nå har satt i gang. 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her