Klubben

Ny superhelg for Losby-juniorene

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 25. september 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Seier til både Sebastian og Herman!

Sebastian Eidsæther Syr knuste all motstand i sesongavslutningen i Norgescup på Kongsvinger, og var hele 9 (!!!) slag foran nærmeste utfordrer, Daniel Barth As fra Kjekstad.

Etter en åpningsrunde på 77 (+5) slag satte Sebastian igang for alvor på andrerunden som gikk unna på 69 slag (-3). På tredje, og siste, runde, fjernet han all tvil, og klinte til med en 67 runde (-5), hele fem slag bedre enn nest beste runde for dagen.

Gratulerer Sebastian!!

Max Hartmann bet også godt fra seg på Kongsvinger, og delte tredjeplassen på totalt +8!




På Narvesen Tour kunne Herman Huus hente nok en førsteplass i brutto-klassen for gutter 15, etter en runde på par. Herman var også hele tre slag foran nærmeste konkurrent! Det ser virkelig ut som om Herman har fått vind i seilene, etter at han tok sin første seier på Srixon Tour helgen før.

Gratulerer så mye Herman!! Dette er moro! 

I samme klasse kom Sander Fjell på en flott 6.plass, Emil B.Herstad på 10., Marcus Wahlund på 21. og Theodor S.With på 31.plass. Kjempeinnsats av Losby guttene der altså!

I brutto-klassen for gutter 19 kom Christian T.Eliassen på en fin 6.plass.

Nok en super laginnsats fra Losby -juniorene! Gratulerer til alle sammen!

 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her