Nyheter

Lacoste Ladies Open de France

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 10. september 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Midt på treet for Karoline

Karoline Lund endte på delt 37.plass i helgens Lacoste Ladies Open de France. 

Bilde: Karoline slår ut på hull 1 i førsterunden (bilde ladieseuropeantour.com)

Karoline lå lenge godt an på førsterunden, rundet på -3, og var en stund med helt i toppen, men et par bogeys på siste ni sendte henne noen plasser nedover resultatlisten. Åpningsrunden på -1 ga henne likevel et godt utgangspunkt før andrerunden. 
På fredagens runde lå Karoline +3 etter de første ni, og var en stund utenfor cutgrensen, før hun hentet seg inn igjen med to birdies på backnine, og sikret helgespill og verdifulle poeng for Order of Merit.

I helgen ble scorekortene til Karoline litt mer fargefyllte. Lørdag signerte hun for en runde på par etter fem birdies og fem bogeys, og på søndag samme resultat etter en dobbel, en bogey og tre birdies.

Totalt endte hun på par og delt 37.plass.

Tonje Daffinrud ble beste Norske spiller på delt 25.plass etter -2. Marianne Skarpnord endte på +1 og delt 40.plass, mens Marita Enzelius ble 58 på +5.

Turneringen ble vunnet av svenske Caroline Hedwall på -12.

Karoline ligger på 64.plass på Order of Merit etter helgens turnering. Neste helg er det Evian Championship, årets siste Major, hvor Karoline dessverre ikke er kvalifisert for deltakelse. Etter dette er det tre gjenstående turneringer på programmet for LET i 2018; to i Spania og en i India. Det viktigste nå er å sikre seg Tour-kortet for neste år, og så vidt vi forstår så betyr det å plassere seg innenfor topp 70 på listen ved sesongens slutt.

Det betyr at det blir spennende å følge Karolines innspurt på sesongen! Vi krysser det vi kan!
 
  
QS: /klubben/lacoste-ladies-open-de-france