Nyheter

Godsslaget 2017

Publisert: 18. september 2017  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

117 deltakere i utfordrende format

Det startet som David Lloyd Golf Challenge for snart ti år siden, nå heter turneringen Godsslaget by David Lloyd, og er fortsatt den turneringen som samler flest deltakere her på Losby. Søndag 17.september var det 117 deltakere som fant veien til turneringen som kombinerer moro, fjas og fanteri med mye god golf!

Turneringen spilles som en scramble, hvor alle på laget må bidra til et felles resultat. Turneringen er full av morsomme innslag som ikke nødvendigvis har så mye med golf å gjøre, men som er med å sprite opp stemningen og trimme lattermusklene. En så enkel ting som å slå et utslag med motorsykkelhjelm er faktisk mye vanskeligere enn det høres ut! Eller å 'time' svingen med et skaft som er mykere enn en fiskestang, sikte på en bunker på utslaget, eller måtte bruke det dårligste innspillet på hull 9. Nok en gang hadde David krydret banen med påfunn, men denne gangen hadde han også lagt inn at alle medlemmer på laget måtte ha tellende utslag på et par 3, et par 4 og et par 5 hull -og det var bare to som fikk putte på hver green.

Totalt sørget disse reglene for at det ble mye vanskeligere å jage lave scorer enn det vanligvis er i en scramble, og scorene til de fire lagene som tilslutt havnet i omspill, varierte fra 63,4 til 65,2. I omspillet skulle lagene spille foursome (alle spiller på samme ball, men bytter på å slå i fast rekkefølge) over hull 10 og 9 -i den rekkefølgen.

Til slutt ble det "#back to the roots" med Christoffer Hansen, Kim Kristoffersen, Kenneth Solberg og Øystein Schille som stakk av med seieren etter en putt-off mot "Wike og hans disipler". Begge lagene var likt etter to hull, og det hele måtte avgjøres med en puttekonkurranse.

De andre lagene i omspillet var "The Dreamteam" med Jarle Kristiansen, Christian Gjerstad, Eivind Haugen og Stian Throndsen, og "Team Ruffen" med Sander Andreassen, Patrick Fjell, Victor E. Forberg-Skogen og Erik Nilssen


Vinnerlaget #back to the roots

Nok en gang kunne en ulastelig smoking-antrukket David by på et rikholdig premiebord -og det ble delt ut premier i øst og vest! Det var helt klart et fokus på at de samme ikke skulle få alt for mange premier. Altså, at man skulle fordele premiene så hadde man spilt bra så fikk man nødvendigvis ikke premie for utkledningen sin. Dette fikk nok "Team Ruffen" lide for -det var få lag som kunne stille opp når det kom til lag-antrekk. Bjørn Borg snudde seg nok en ekstra gang i sengen søndags morgen -uten at han helt visste hvorfor.

 
Team Ruffen var klare for Wimbledon

Som sagt, det ble delt ut alt for mange premier til å begynne å ramse de opp her, men under følger noen flere bilder fra dagen. 

Takk for kjempeinnsats og morsomme innslag!
"Wiike og hans disipler"


"The Dreamteam"Premieutdelingen ble holdt på hull 18


Disse jentene sørget for at 'premiehylla' til far ble litt fullere.
James Bond sorterer premier...
  
QS: /klubben/godsslaget-2017