Nyheter

Lag NM junior

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 5. august 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

4.plass for begge Losby lagene

Sander Fjell er en av spillerne som representerer Losby i årets lag NM for junior
Årets lag-NM for junior ble spilt i slutten av uke 32. Guttelaget til Losby stilte i øverste divisjon på Oslo Golfklubb, mens jentene spilte 1.divisjon på Bærum Golfklubb.

Guttelaget besto av Herman Huus, Emil Børrestuen Herstad, Max Hartmann, Sander Fjell og Marcus Wahlund. De hadde pallplass i lomma etter de fire første rundene, to foursome og to fourball runder, men knivet tett med Oppegård om tredjeplassen. Losby lå ett fattig slag foran før den avgjørene dagen med singelrunder. Dessverre måtte våre gutter ta til takke med 'den sure' fjerdeplassen. Totalt endte guttene på -5. Godt jobbet gutter! Gratulerer med god innsats!

Se resultatene fra lag-NM junior gutter her.


Jentelaget besto av Henriette Spilling Gjelten, Maren Farbu og Keira Julie Thalberg. Alle tre var med i lag-NM for første gang. Også for jentene ble det fjerdeplass med et totalt resultat på +42 slag. Vi gratulerer med flott innsats, og håper opplevelsen frister til gjentakelse!

Se resultatene fra lag-NM junior 1.divisjon jenter her. 


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her