Nyheter

Karoline spiller kvalifisering

Publisert: 15. desember 2017  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Imponerer i Marokko!

Q-school startet lørdag 16.desember, og i skrivende stund er fjerde runde i gang i Marokko. Så langt har Karoline imponert stort, og med runder på 73, 67 og 69 startet hun fjerderunden på delt 3.plass.

Etter fjerde runde er det en cut, og bare de 60 beste får spille den femte og siste runden. Topp fem i kvalifiseringen får full kategori på neste års Ladies European Tour sammen med topp 50 fra Order of Merit i 2017, mens 6. - 25. plass deler kategori med de som havnet 51-80 på OoM i fjor. Det betyr at de som havner utenfor topp 25, på plassene fra 26-60 kan få en turnering eller to i løpet av sesongen, men så mye mer blir det nok ikke.

Det er altså topp 5 som er målet dersom man virkelig ønsker sjansen på neste års LET.

Følg turneringen her 

Losbys Karoline Lund er en av hele syv norske jenter som spiller Q-school denne uken. Både Celine Borge og Marita Engzelius henger godt med, og Madelene Stavnar har også muligheten til å komme seg i god posisjon med to gode runder. Mariell Bruun ser ut til å få spille femterunden, men veien opp er lang. Rachel Raastad og Stina Resen er dessverre for langt bak etter de tre første rundene.  
QS: /junior/karoline-spiller-kvalifisering