Junior

Herman klarte det!

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 16. september 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Herman Huus tok sin aller føste seier på Srixon Tour i dag.

Etter en noe treg start lørdag, med 6 over par i første runde, satte Herman inn et ekstra gir og spilte andre runden på en over par. Dette resulterte i en 3. plass etter første dag, og lederball på søndag.
Søndagen startet med birdie på første hull. Deretter kom det ytterligere 3 birdier før runding og i ledelse. Det ble nok en birdie på hull 12, men så kom to uheldige bogeyer på hull 14 og 15. 
Dette holdt likevel til seier med resultatet +4, 217 slag totalt. dette var 2 slag foran Aleksander Myklebust Bjørge fra Ålesund GK. Vi gratulerer med karierens første seier på Srixon Tour! 

Max T. Hartmann spilte også denne helgen, i gutter 19 klassen. Han hadde en av sine dårligste runder lørdag morgen. 83 slag fra den karen er uvanlig. Max tok grep og det rettet seg allerede på lørdagens andre runde, hvor det ble par.
Søndag ble det enda bedre spill. En dobbel på hull 18 ødelag ellers et meget bra scorekort med 5 birdier. Dette holdt til 27. plass i turneringen.


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her