Nyheter

Poenghøst

Publisert: 28. september 2017  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

22 poeng på ni hull. Storspill??

Nei da, spillerne hadde ett fritt kast på hvert hull.
 
Kastet ble ikke notert. Guri og Birgit  fikk begge 22 poeng.  Guri vant på lavere handicap.  Hilde og Lillian leverte kort med poengsum 20 Stableford-poeng. Også her avgjorde handicapet plasseringen – Hilde ble nummer tre.
I tillegg ble det delt ut premier for lengste drive på hull seks. Ruth Anne vant tre logoballer. Det fikk også Inger Marie for å komme nærmest hullet på niern.
Etter runden trakk damene inn i varmen og vekk fra mørket. Det ble nemlig i mørkeste laget for noen av dem, og de valgte å hoppe over et par hull. Likevel ble det kake i innendørssenteret etterpå.
Her ble det også diskutert hva vi gjør neste år. Skal vi fortsette som før med veksling mellom Østmork og Vestmork? Skal vi alltid spille 18 hull på Østmork? Kanskje skal vi velge ni hull også der, med sosial samling etterpå? Skal vi ha flere rent sosiale runder uten det presset det er for noen å konkurrere hele tiden? Skal eclectic gjelde for kun ni hull? Skal vi forsøke å samarbeide med herregruppa og ha matcher med dem? Spørsmålene ble mange  - svarene få inntil videre.
Konkurransesesongen er over for damenes del. Takk for i år.
(Men husk: Vi har Lucia-golf i desember!)
 

Piqe-skjortene har ankommet
 
Skjortene våre er  endeling kommet i hus. De kan hentes og betales (kr.455,- med damenes egen logo) i Proshopen.  Fem bestilte caps, bare fire er levert. Den sist bestilte må dessverre unnvære capsen (Eli).
 
  
QS: /dame/poenghost