Dame

En runde regnet bort

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. juni 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det ble vått for damene denne tirsdagen

 
Bare en av to runder ble fullført på Vestmork tirsdag kveld. Men det ble kaffe og noe å bite i før vi tok kvelden.
 
To runder på Vestmork, hvor runde to skulle gi en mulighet til å forbedre den første, ble ikke noe av. De fem som var møtt opp for å konkurrere trengte ikke mye overtalelse til å gå med på å avslutte dagen tidlig. Svært mørke skyer la seg over Losby og etter en liten stund var alt veldig vått og grått.

Resultatet fra runden ble så som så. De som ønsker å få vite hva de spilte på, kan ta kontakt med Britt, som tar vare på scorekortene ut sesongen.

Neste damedag blir på Østmork tirsdag 13. juni. Men denne gangen blir alt annerledes enn før. Grunnet fredskonferanse på hotellet, blir hele bygningen stengt. Vi må parkere på P-plassen til venstre før innkjøringen til Godset. Dernest spasere til hull 11 og starte runden derfra. De som ikke bruker Vipps, kan utsette betalingen til uka etter, eller betale for to runder ved neste Østmork-turnering. Vi regner med start både kl. 12 og kl. 17.

Velkommen!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her