Nyheter

Damene tar plass

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. desember 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Losbydamene inviterer

Losbydamene Inviterer, runde nr 2, gikk av stabelen i går kveld.

Denne gangen spilte vi St. Andrews Old Course, som var banen som ble stemt frem forrige turneringskveld.
I går var vi 17 damer som spilte turnering! Nesten helt fullt altså! Det er så utrolig gøy å se så mange glade damer slå seg løs på simulatorene. Vi begynner å ta plass og det er bra!

Det er mye golfglede, humor, selvironi og latter når damene inntar simulatorsenteret. Innimellom kan man lure på om taket er i ferd med å løfte seg. Helt herlig! Losbydamene er gjestfrie og serverer kaker, frukt, kaffe og brus under, og etter, runden. Det sosiale er alltid i fokus.

Vi premierer 1. til 3. plass hver gang.
1. premien denne runden var fantastisk! Vi har nemlig vært så heldig å få to julegensere fra julegenserbutikken.no å gi i premie til det seirende laget. Det falt i smak!

Nå får du 20% rabatt på julegenser hvis du bruker koden Losby20 når du bestiller fra julegenserbutikken.no. De har mange morsomme julegensere, gå inn og se.

Denne runden hadde vi også en ekstra premie som ble trukket ut blant alle deltakerne. Og til å finne vinneren av denne brukte vi et lykkehjul. Morsomt! Premien var en kransekake. Perfekt nå til jul.

Losbydamene Inviterer er åpen for alle damer, uavhengig av klubbtilhørighet og handicap. Vi spiller på lag to og to. Har man ikke en spillepartner, så fikser vi det! Turneringen går en gang i måneden. Neste gang er 17. januar 2019.

Påmelding i Golfbox.

Bli med, det er kjempegøy og får deg garantert til å trekke til simulatorene litt oftere!
  
QS: /dame/damene-tar-plass