Dame

Connecting Ladies

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 12. september 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lyktes i andre forsøk

Første forsøk i august regnet bort.  Til tross for svært våt bane også den 9. september,  stilte 33 kvinner opp i turneringen på Losby lørdag.
 
De 11 Losby-kvinnene som deltok tok godt for seg av de fremste plasene i konkurransen. Berit Opøien vant i klasse B, med Lillian Krokan på tredjeplass. Kari Hansen ble nummer tre i C-klassen, mens Eli Bjørnevik ble treer i klasse A. Eli vant dessuten lengste drive. Det ble også to fjerdeplasser for Losby-damene ved Anne Hafstad (C) og Susanne Nor (A).

Wenche Bråten fra Groruddalen fikk premie for Closest to the Pin. Ylva Johnsen fra Miklagard spilte ”gjerrigst” – hun vant beste bruttoscore. Hun vant da også klasse A med 73 slag netto.

Det var shotgun-start kl. 14.  Sterkt at så mange stilte opp i en konkurranse så sent en lørdag ettermiddag. Banen var veldig våt og alle måtte pegge opp på fairway. Dog uten at det var tillatt å bruke driver der. Det var ingen rull å hente, men greenene var raske. 
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her