Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager -7.juni

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 7. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

18 sommergreener!

Kjære medlemmer,

Jeg håper dere nyter å være i gang med sesongen etter åpningen på Østmork sist helg!
 
På søndag åpner green 12 og 18 for spill. Green 10 vil fortsatt være stengt en ukes tid, og vil bli erstattet av hull 19.
Greenen på hull 10 er omtrent 40% nylagt gress, og vi vil gi dette litt mer tid før vi åpner.
Greenene klippes nå på 4mm, og forbedrer seg fra dag til dag, men vi er selvfølgelig ikke helt der vi skulle ønske å være på denne tiden i forhold til kvalitet. Neste uke blir greenene vertikalskjært og dresset med sand. Denne operasjonen vil bli gjennomført nesten ukentlig fra nå til vi har overflatene der vi ønsker de.

Resten av banen står dessverre litt stille akkurat nå, og det vil den nok gjøre til vi får lavere temperaturer og mer fuktighet. Fairwayene vil bli gjødslet så snart den tørre og varme perioden er over. De områdene vi får vannet tilstrekkelig utvikler seg veldig bra, men dessverre så dekker ikke vanningssystemet absolutt alle områder på banen. De tørre områdene trenger vann, så vi håper på nedbør snart.

Alle bunkere er nå fylt med sand og åpne for spill. 
 
Følg med på nettsiden og facebook for oppdateringer.
 
Med vennlig hilsen
Duncan and Team.

  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her