Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -3.mai

Publisert: 3. mai 2018  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Nå på norsk!

Her kommer et nytt nyhetsbrev fra vår Course Manager Duncan Bruce.
Tidligere har vi ikke oversatt disse til norsk på grunn av fagterminologi som kan gå tapt i oversettelsen, men på grunn av ønsker fra medlemmer om å få det oversatt, vil vi gjøre dette fra nå av.


Kjære medlemmer,

Her kommer en liten oppdatering om tingenes tilstand på banene.
Renovasjonsprosessen vi gjorde på greenene for 2 uker siden begynner å gi positiv utvikling. Dette er spesielt tilfredsstillende med tanke på hvordan temperaturen har vært på nattestid den siste tiden. Frøene som ble sådd har startet å spire, og vi ser at flere av områdene som har vært skadet begynner å komme seg -både fra de nysådde frøene, og fra eksisterende gress.

For resten av banen er følgende status:
Teesteder: stort sett i god stand. Alle teesteder har blitt skjært, sådd og gjødslet.
Fairways: viser tegn til skader, særlig i de lavtliggende områdene. Ikke noe arbeid har blitt gjort på fairways enda, siden mesteparten av dem bare har vært snøfrie i to uker, og er fortsatt våte etter tirsdagens regn.
Approaches: disse er ca.50/50. Noen er bra, noen har skade. Disse har blitt hullpipeluftet med 19mm piper. De vil også bli skjært, dresset med sand, og sådd i uken som kommer.

Vestmork har klart seg ganske så bra gjennom vinteren. 2 greener har betydelige skader; hull 6 og 8. Disse har mistet omtren 50% gressdekning.
Vi håper å åpne Vestmork i slutten av uke 19.

Følg med på websiden og Facebook for oppdaterte nyheter.

Hilsen
Duncan and Team.  
QS: /banene/nyhetsbrev-fra-course-manager-3mai