Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -31.august

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 31. august 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Høsten nærmer seg.

Kjære medlemmer,

Nå som september puster oss i nakken har vi skiftet fokus mot å forberede banene for vinteren. Dette betyr lufting og dressing av alle spilleflater. Planen er å starte med teesteder i uke 37, mens greenene vil bli arbeidet med kontinuerlig, men de tunge jobbene som potensielt kan forstyrre spill, blir utsatt til nærmere oktober. Ideelt sett skulle vi startet dette arbeidet nå, men siden forholdene er så fine, og dere har fått en kort sesong i år, så har vi ikke lyst til å forstyrre spillet før det er absolutt nødvendig. 
 
De siste ukene har, for det meste, gått med til rutine-vedlikehold. Litt ekstra fokus har blitt lagt på presentasjon av banen, siden denne har vært ganske full hver eneste dag. Den økte trafikken gir oss ikke muligheten til å gjøre noen større prosjekter, så tiden vi har til overs har gått til ekstra raking av bunkere og ekstra arbeid på greenene.

Dessverre har vi sett en økning i ballmerker på greenene de siste ukene. Det har også vært en økning i antallet spillere som ikke raker etter seg i bunkrene. Det er mange som tilskriver dette til gjestespillere, men observasjoner etter klubbmesterskapet viser at det absolutt ikke bare gjelder gjestespillere! Vær så snille å hjelpe oss å ta vare på banen!

Jeg kommer tilbake med en ny oppdatering snart. Sjekk banestatus på nettsiden for dagsrelevante oppdateringer, blant annet tilgjengelighet til golfbil.

Mvh
Duncan and Team.
 
  
QS: /banene/nyhetsbrev-fra-course-manager-31august