Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager -29.juni

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 29. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mer varmt vær...

Kjære medlemmer,

Her kommer en ny oppdatering om hva som skjer på banene på Losby.
 
Vi er inne i en ny varm og tørr periode. Dette betyr at vi må vanne hyppigere. Uheldigvis må vi også vanne gjennom dagen, og vi unnskylder for de ulemper dette måtte medføre, men det er essensielt at gjør dette slik at banen kan fortsette å forbedre seg.

Greenene holdes mer frodige enn vanlig for å hjelpe de gjennom varmeperioden som er meldt neste uke. Slike varmeperioder er veldig tøffe for gresset, med sterk sol, og ikke minst antall soltimer vi får her oppe i nord -og da er det veldig viktig at vi gjør gresset så motstansdyktig mot dette som mulig! Fordi gresset er så frodig så vokser det mye raskere enn vanlig, så sent på ettermiddagen så kan det se ut som om vi ikke har klipt denne dagen, men greenene klippes nå 6-7 timer i uka på 3,75 mm. I går vertikalskjærte vi dem i to retninger, og klipte med børste rett etterpå. Som nevnt tidligere vil vi gjøre dette regelmessig gjennom hele sesongen.

Neste uke vil vi vertikalskjære igjen om dresse med sand, samtidig som vi dropper klippehøyden til 3,5 mm.

Følg med på nettsiden og facebook for de siste oppdateringene.
 

Vennlig hilsen 
Duncan and Team.
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her