Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -23.mai

Publisert: 23. mai 2018  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Østmork åpner!

Kjære medlemmer,

Sommeren har definitivt funnet vegen til Losby de siste ukene, og vi ser nå fremskritt på banene. Vi har vinterskader, som de aller fleste andre baner på Østlandet, men vi velger allikevel å åpne Østmork for spill lørdag 2.juni!
Det er mulig at vi må åpne med et par vintergreener i starten, men vi håper å unngå dette. 
Bookingen åpner torsdag 31.mai kl.12.00.

Med de temperaturene som er meldt den nærmeste tiden er det svært viktig å holde gresset vått, spesielt for at de nye frøene skal få gode vekstforhold. I disse dager går vanningsanlegget 21 timer per dag, og dette vil medføre at vanningsanlegget må bli stående på automatikk. Det betyr at anlegget skrur seg på automatisk en gang i timen. Vi beklager de eventuelle ulemper dette måtte medføre, og den dusjen noen helt sikkert kommer til å få, men det aller viktigste nå er at greenene får vann!
Vanningen tar 3 minutter per green.
 
I går mottok vi 700m2 ferdiggress fra Sverige. Dette har blitt lagt på hull 6, 10 og 18 på Østmork. Planen videre er å holde greenene våte, gjødslet, sand dresset og å fortsette å så hver 7-14 dag fremover. 

Alle greenene på Vestmork vil åpne for spill førstkommende lørdag, 26.mai. De har ikke kommet seg helt enda, men er på god veg.

Følg med på nettsidene og facebook for de siste oppdateringer fra banene.

Vennlig hilsen
Duncan and Team.
 
  
QS: /banene/nyhetsbrev-fra-course-manager-23mai