Nyheter

Nyhetsbrev fra Course Manager -14.juni

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 14. juni 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Fullt kjør på vedlikeholdsfronten!

Kjære medlemmer,

Her kommer en rask oppdatering på tingenes tilstand på Losby.
Greenene har blitt vertikalskjærte tre ganger denne uken. Dette gjør vi for å fjerne horisontal vekst, og tynne ut overflaten. Dette vil bli gjort regelmessig gjennom sesongen. Greenene på hull 6, 10, 11, 12, 13, 17 og 9/18 har enda ikke blitt vertikalskjært, da disse har mye nytt gress i seg, og vi må la de vokse seg litt sterkere før vi arbeider på dem.

Alle greener klippes nå på 4mm. Tidlig neste uke planlegger vi å gi greenene på Østmork en tung dressing med sand, og etter dette vil vi ta ned klippehøyden.
 
Fairwayene på hull 12 og 15 har blitt sandskjært denne uken. Fairwayene på 5, 11, 12, 14 og 15 har blitt gjødslet med granulær gjødsel (som brytes ned over tid) for å styrke gressbladene. Dette har ikke vært mulig å gjøre tidligere på grunn av de varme temperaturene, og mangelen på regn.

Teestedene har også blitt gjødslet på samme måte, og de svakeste av disse vil vi fortsette å så.

Vestmork vil bli stengt på grunn av fredskonferansen på tirsdag og onsdag, men vi har fått tillatelse til å arbeide på banen, så vi vil bruke denne tiden til å hulpipelufte og sand dresse greenene ganske kraftig.

Roughen på Vestmork har vi droppet fra 50mm til 38mm for å gjøre det lettere å finne golfballer.

Følg med på nettsidene våre og facebook for de nyeste oppdateringene.

 
Med vennlig hilsen
Duncan and Team

???????
 
  
QS: /banene/nyhetsbrev-fra-course-manager-14juni