Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager -13. juli

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 13. juli 2018  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Endelig litt nedbør -men dessverre ikke nok...

Kjære medlemmer,

Her kommer en ny oppdatering på hva som skjer på banene på Losby.

Greener
Alle greener har blitt vertikalskjært og klippet ned til 3mm, unntatt 9/18, 11 og 17. Disse vil bli klippet ned til samme høyde som de andre innen helgen. Disse har heller ikke blitt vertikalskjært siden de ble sådd for 10 dager siden. Greenene på Østmork har også blitt hullpipe-luftet med 8mm piper, ned til 20cm. Dette ble gjort på mandag og tirsdag. Umiddelbart etterpå ble de rullet for å minimere innflytelse på spillet. Greenene har nå full gressdekning og ruller godt!
 
Fairways
Disse har blitt børstet (for å få opp gresset) og klippet direkte etterpå. Dette vil bli gjort jevnlig helt til vi får fjernet horisontal vekst vi har hatt på en del fairwayer. Fairwayene gror veldig bra, og har god farge. Denne uken blir de klippet tre ganger.

Som med alle overflater, så er utfordringen å holde dem fuktige. Nå vanner vi fra 19.15 til 10.30, med ekstra vanning etter behov. I går ettermiddag fikk vi ca.13mm regn. Dette er selvfølgelig bra, men dessverre for lite til å gjøre noe stort utslag for oss. Banene er sjekket kontinuerlig gjennom dagen for signaler på varme stress på de vannede områdene, og alle eventuelle reperasjoner på vanningsanlegget blir gjort fortløpende.

Vennlig hilsen 
Duncan and Team.



  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her