Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 11.03.22

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 15. mars 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Mesteparten av greenene er isfrie.

Her kommer årets første oppdatering fra banene våre. Som flere av dere kanskje har fått med dere, har vi inngått et samarbeid med Miklagard Golfklubb. Course Manager Duncan Bruce vil fra i år være ansvarlig for begge baner, men vil bruke mesteparten av tiden sin på Miklagrd denne sesongen. Dette samarbeidet vil åpne for økte muligheter for samarbeid i forhold til innkjøp, bruk av mannskap og generelt samarbeid for bedre forhold på begge baner. 
John Kenny, vår Head Greenkeeper, vil ha det daglige ansvaret for driften her på Losby, men fortsatt i nært samarbeid med Duncan.


Kjære medlemmer,

Her kommer en liten oppdatering om forholdene på Losby.
Greenene på Østmork er nå mer eller mindre isfrie, bortsett fra greenen på hull 3, som fortsatt har en del is.
På Vestmork er det kun green 7 og 9, som sammen med green 3 på Østmork får mindre sol enn de andre greenene tidlig på sesongen, som fortsatt har isdekke.
Vi jobber kontinuerlig med disse greenene, og bruker kull for å absorbere varmen fra solen og hjelpe smelteprossesen. 

Været ser bedre ut fra midten av denne uken, og det ser ut som om vi får noen pluss grader også om natten, noe som vil gjøre underverker for prossessen med å gjøre banene klare for sesongen.
Greenene som er bare ser bra ut ved første inspeksjon, men det er for tidlig å si noe med sikkerhet enda, særlig med tanke på at de har vært under is i over to måneder.
Denne uken vil vi ta prøver fra et par utvalgte greener for å få bedre oversikt over situasjonen.

De fleste fairwayene er fortsatt under is, og det er derfor nærmest umulig å si noe om hvordan det står til, men vi ser at smeltingen er i gang, og forhåpentligvis vil denne skyte fart i nærmeste fremtid.

Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart vi har noe spennende å dele med dere!

Hilsen John og Duncan


Bare for å illustrere oppbyggingen av is vi har hatt i år...


Fortsatt mye isdekke igjen på banen, men forhåpentligvis slipper dette raskt når temperaturene bedrer seg og sola begynner å ta for alvor.



 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her