Banene

Nyhetsbrev fra Course Manager 02.06.22

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 2. juni 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi er ikke helt der vi ønsker å være, men vi er på vei!

Kjære medlemmer,

Siden forrige oppdatering har Østmork vært åpen i snart 2 uker. Gjenveksten på fairwayer, teesteder og mesteparten av greenene har vært god. Hverken Øst- eller Vestmork er enda i den stand vi ønsker at de skal være, så vi fortsetter å jobbe hardt med de svakere områdene, og med det varmere været som er meldt håper vi å være der snart!

På banen
Vi fortsetter å klippe alle områder flere ganger I uken. Roughen gror som bare det for tiden, og krever mye arbeid! Ca.45 arbeidstimer pr uke går med til denne alene. Så vennligst ha litt tålmodighet med oss til vi kommer ovenpå med klippingen, så skal vi nok få orden på den så raskt som mulig!

Utvalgte områder på greenene på begge baner har blitt sådd enda en gang. På Vestmork gjelder dette hull 3, 5, 6 og 8. På Østmork er det hovedsakelig hull 3, 4, 6 og 16, men mesteparten av greenene har fått litt påfyll av frø. Disse greenene kan være litt ujevne i noen dager, men vi klipper og ruller for å utjevne forskjeller i vekst.

Greenene ble også dresset denne uken, og vi vil fortsette å gjøre dette ofte gjennom sesongen. Dette hjelper å gjøre greenene jevnere, og gir en bedre overflate for putting, men det gir også bedre vekstforhold og generell helse i greenene. Green 6 på Østmork, green 3 på Vestmork, og trenings greenen ved driving rangen har alle blitt sådd på nytt, og vil bli evaluert igjen neste uke. Vi håper å få åpnet disse så snart som mulig!

Fremtidig arbeid
Vi vil starte med re-såing av de svakere områdene rundt greenene og på fairwayene i slutten av denne uken og begynnelsen av neste.
I morgen vil vi starte med en generell ‘opprydding’ på banen, og gå hull for hull og fikse avløp og andre uryddige områder.
Vi har fikset og fylt mesteparten av bunkerne på Østmork. 2 bunkere på hull 11 og 18 gjenstår, men disse krever mer arbeid da dreneringen må fikses før vi topper opp med ny sand.

Vi vil sette stor pris på om alle spillere raker bunkere etter seg, og legger raker i bunkeren, i spilleretningen, etterpå. Hvis man legger raken utenfor bunkeren så har det flere negative sider: man kan påvirke en ball som ikke er slått i bunkeren, og fra vedlikeholdssiden, så slipper vi å stoppe klipperen 70+ ganger for å gå ut av maskinen for å flytte raker -slik stjeler masse tid!

Vi kommer tilbake med mer nytt fra banen snart!

Vennlig hilsen John og Duncan
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her