Banene

Frost

Av: Øystein Schille  |  Publisert: 3. oktober 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Her kommer vinteren...

Så langt har høsten vært varmere enn vanlig, og vi har faktisk ikke hatt frost på banen enda. Men det uunngåelige nærmer seg, så det er like greit å være forberedt.

Dagene blir kortere, og de dagene hvor det er frost om morgenen, er det helt opp til banemannskapet om/når banen åpner. Selv om det ikke kjennes ut som om det er frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder på banen!

Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn -det er ingen ting vi heller vil enn å få så mange som mulig ut på banen!

De tidene som blir 'tatt av frosten' utgår. Vi har dessverre ikke muligheten til å skyve på starttider, da dette vil gå ut over starttidene resten av dagen, men vi forsøker selvfølgelig å få alle som ønsker å spille.


Dessverre så har kaffemaskinen på hull 11 tatt vinterferie. Vi skjønner at man gjerne vil ha en kopp kaffe når det begynner å bli kaldt, men på grunn av at vannet fryser i rørene, så må vi stenge maskinen før frosten kommer. Vi beklager dette, men håper på forståelse!

God høst, og velkommen til innendørssenteret etterhvert!


 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her