Turneringer

Maren og Sander klubbmestere

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 23. august 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Lørdag og søndag ble årets klubbmesterskap gjennomført på Losby.

Det var 135 spillere på startstreken i årets Klubbmesterskap, og til slutt var det Maren Farbu og Sander Andreassen som sto igjen på toppen av pallen i dame- og herreklassen.

Turneringen ble gjennomført som planlagt lørdag, med løpende start, klasse for klasse. Dessverre så ville værmeldingen det annerledes på søndagen, hvor det ble omgjort til shotgun start på grunn av den store faren for lyn og torden. 
Banen viste seg fra sin beste side, og heldigvis holdt været gjennom hele søndagen også!

Det ble en fin turnering, med spenning i flere av klassene! I herreklassen ble det tett! Etter første dag var det 6 spillere innenfor to slag, go det meste var ganske så  åpent. Sander Andreassen, Fredrik H. Jullum og Marcus Wahlund ledet på 73 slag foran Linus Pettersen, Emil B. Herstad og Theodor S. With, hvor altså fire av de seks spillere på toppen av lista var juniorer.

Men de gamle er fortsatt eldst! Til slutt var det Sander Andreassen (73 og 75) som kunne heve trofeet som årets Klubbmester, etter birdie, birdie avslutning. Seiersmarginen var ikke mer enn ett slag ned til Linus Pettersen (74 og 75), som kunne sikret omspill med birdie på hull 18, men som til slutt måtte se seg slått med ett slag.
SKuffelsen ble forhåpentligvis litt dempet av at han kunne trøste seg med seier i juniorklassen!

De to i toppen skaffet seg en luke ned til resten av feltet, som slet litt mer siste dag. 3.plassen var det til slutt Emil B. Herstad (74 og 82) som sikret seg.

En annen som kunne smile ekstra bredt på søndag, var Espen Nordermoen. Han fikk Hole in One på hull 8 søndag -slik hjelper også godt på i turneringsspill.

I dameklassen var det juniorjentene som rådet, og resultatlisten i de to klassene er identisk. Etter første dag var det Henriette Gjelten som ledet etter en åpningsrunde på 83 slag, slaget foran Pok T. Pedersen (84), og tre slag foran Maren Farbu (86).
Søndagene ble det Henriette og Maren det skulle stå mellom, og etter 17 hull var de likt. Dessverre for Henriette ble det bogey på dagens siste hull, og Maren rodde det hele i land med par. Pok falt litt av på søndagen, men sikret 3.plassen foran Keira Thalberg og Fiona Wahlund.

I juniorklassen for gutter var det, som tidligere nevnt, Linus Pettersen som ble Klubbmester, med runder på 74 og 75 slag. Emil B. Herstad og MArcus Wahlund endte likt, på totalt +12, men Emil blir dømt foran på grunn av en bedre sisterunde.

I klassen for Yngre Senior Herrer (50-64 år) ble det, vel ikke helt overaskende, Tom Selmer som tok hjem trofeet. Han vant med runder på 73 og 77 slag, hele elleve slag foran Harald Nordseth (79 og 82) og tolv foran Øyvind Rune Nielsen (76 og 86). Øyvind hadde lenge sølvplassen i lomma, men dobbel-dobbel avslutning, mot Haralds par-bogey, gjorde at han måtte bytte sølv mot bronse.

Eli Bjørnevik hentet også hjem Klubbmesterskapet i klassen for Yngre Senior Damer (50-64år) med runder på 84 og 93 slag, og +33, foran Susanne Nor (93-98, +47) og Cecilie Lamer Jensen (100-102, +58). Ikke den helt store spenningen rent resultatmessig i denne klassen altså, men veldig hyggelig å se at det er flere påmeldte enn tidligere!

I klassen for Eldre Senior Herrer (65år+) var det duket for en skikkelig duell -med flere potensielle duellanter! Øyvind Rødsrud, Geir Spanli og Per Fredheim ledet an etter første spilledag med runder på 82 og 83 slag, men til slutt var det Øyvind Rødsrud som hentet hjem pokalen etter en avslutningsrunde på 84 slag. Han vant på totalt +22 foran Per Fredheim (+25), og Kjell Gulbrandsen (+27), som spilte seg kraftig oppover listen på søndagen.

I klassen for Eldre Senior Damer (65år+) var det dessverre bare 3 deltakere. Ruth Anne Bjørnstad gikk seirende ut, etter runder på 97 og 98 slag. Sølvet gikk til Hilde Ebbang, mens Kristin Meier kom på tredjeplass.

Vi gratulerer alle ferske Klubbmestere!!
 
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her