Herreturneringen 2017 - GRAND FINALE

Publisert: 18. september 2017  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Det er viktig å avslutte med stil!

55 spillere stilte til start på sesongavslutningen for 2017 sesongen. 44 var med på banketten.

Losby kompaniet stilte opp med blide jenter og grillet pølser til oss på hull 10. Etter en bedre middag på godset, ble det gjennomført en spennende quiz med quizmaster Stian. Så var det klart for en lang premieutdeling. 16 rundevinnere ble premiert. Størrelsen eller verdien på premiene har vi tonet ned i 2017 sesongen. Vi ønsker heller å bruke mer på penger på ting som tilfaller hele gruppen, som servering av mat før, etter eller under runden. I år dekket vi middagen under banketten. 

På finalerunden klinte Stig Åge Svendsen til med sesongens beste runde og vant på 75 slag (65 netto).
Her kan du se hele resultatlisten.

På Order of Merit hadde Jarle Kristiansen er klar ledelse og det var kun to spillere som hadde mulighet til å ta han igjen. Når den ene ikke hadde anledning til å spille og den andre ikke vant, var parkeringsplassen igjen sikret. Gratulerer Jarle som vinner av Order of Merit 2017 sesongen!

Topp 6 på Order of Merit 2017:
 1. plass med 1.500 poeng - Jarle Kristiansen
 2. plass med 1.271 poeng - Reidar Ness
 3. plass med 1.206 poeng – Øystein Edsbergløkken
 4. plass med 1.090 poeng – Rune Andersen
 5. plass med 1.089 poeng – Sander Andreassen
 6. plass med 934 poeng – Vaido Tenso

Se hele listen her.


Eclectic Netto -ingen endringer på Topp 3:
 1. plass Vaido Tenos, 38 Netto slag
 2. plass Bendrik Øvergaarad 44 Netto slag
 3. plass Eirik Jørgen Sveholt 45 Netto slag

Se hele listen her.


Eclectic Brutto:
Her var det spenning før siste runde, det var flere spiller som hadde mulighet til å kuppe seieren på siste runde for sesongen. Det var noen bra forsøk, men det holdt ikke til å ta fra Øystein Edsbergløkken seieren.
Øystein har hatt ledelse på denne turneringen gjennom hele sesongen:
 1. plass Øystein Edsberløkken med 58 slag
 2. plass Knut Krokan og Stian Tinholt med 59 slag
 3. plass Stian Tinholt med 59 slag

Se hele listen her.


Etter premieutdelingen ble årets juniorstipend grundig gjennomgått av Marcus. Ca 5.000 kroner (10% av startpengene i 2017 sesongen) går til Juniorgruppen. Det fordeler seg på 3.000 til Sebastian Eidsæther Syr og 2.000 generelt juniorarbeid. Sebastian har hatt en meget god sesong, og det er en stor glede å overrekke en liten oppmerksomhet til Sebastian. Ved avslutning av regnskapet for 2017 sesongen, har vi fortsatt noe midler tilbake. Vi har derfor besluttet å øke stipendet til Sebastian, med det vi har til gode. Da blir stipendet i år på 4.000.

Vinflasker er overlevert til administrasjonen, jentene i shoppen og greenkeeper, som takk for godt samarbeid i 2017 sesongen.

I 2016 sesongen hadde vi en stor økningen i antall spillere. Den har vi klart å opprettholde i 2017 sesongen, og har til og med hatt en liten økning. Det er hyggelig å se at vi tiltrekker oss nye spillere! Ny deltakerrekord ble satt på runden som ble avholdt 21. mai, der hele 87 spillere signerte og leverte scorekortet!

Totalt har vi hatt 1004 (gjennomsnitt 56 spillere) runder spilt i regi av herregruppen. I skrivende stund har vi 150 medlemmer på vår Facebook side.

Vi har stilt med 2 lag i forbundets klubbserie. Kaptein på laget i 1. divisjon var Pål ‘Bubba’ Berntsen og på 2. divisjons laget Rune Andersen. Begge lagene vant sin pulje og nå venter vi spent på om det blir noe sluttspill, eller om det vanker noen flere premier til Herregruppa. Takker begge kapteinene for meget god innsats. Dere beholder jobben i 2018 sesongen!


På Søndagen etter banketten var det mange fra Herregruppen som stilte til start på godslaget by David Lloyd. Tre av fire lag i finalen, hadde med fine representanter fra Herrgruppen. Laget som er avbildet nådde ikke helt opp i år, men kommer sterkere tilbake 2018. 


Takk for i år!
Stian og Per
 
  
https://losby.no