Klubben

Knusende seier og opprykk!

Av: Ronny Engen  |  Publisert: 24. juli 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Damene og herrene fulgte opp med solid spill i singel rundene og kruset inn til seier i lag-NM

Vi gratulerer Karoline  Lund, Henriette Eidsæther Syr, Sebastian  Eidsæther Syr, Atle Ruden, Max T.  Hartmann og vår pro og elitetrener Marcus Eidelöf med seier i lag NM 2017.

Vi tok 3 kjappe med Marcus etter mesterskapet:
Ja Marcus, knusende seier og opprykk for både herrer og damer..
 
Ja det stämmer gott det. På herrsidan viste vi att laget hade stor chans till opprykk då vi på pappret hade ett av de bedre lagen med. 
På dame siden så var det största hotet hemma klubben Sola som har en stor jente grupp med många bra spillere. 
På herrsidan hade jag ett resultat mål att vi skulle få en total score på par eller något under par og det pleier å rekke till opprykk. Men vädret var på sin bedre side og resultaten blev då lit bedre. 

Hva var du mest fornøyd med:
Karoline og Henriette sin bestball på -11 var fantastisk. Jenterna var -8 efter första 9 så då fick Vi ett lite försprång på sola damene. På herrsidan så är jag mest nöjd med Max og Sebastian två juniorer som jag har ventet på att resultaten ska börja komma. Bägge to visade på Srixon tour att de kan gå under par. Og det gjorde dem i singelspelet med spillte og nesten felfritt i foursome og bestballene og.
 
Neste år må vi ha med minst 4 jenter. Hvordan får du med alle de gode damene vi har i klubben og forbereder de på neste års NM?
 
Bra fråga. .. jag tänker mig att en plan för neste års lag nm  blir pressentert i september oktober så att vi tidigt får ihop en herre grupp og dame grupp som vill vara med og trene gjenom vintern og våren så att vi kan göra ett så bra uttak som mulig. Vi har noen som er på college og jag håper vi kan få dem med i planen samt pucha på noen andre. Så som jag ser det runt klubbhuset så skulle det vara kul om proshop jenterna börjar å trene lika mye som Brit Andresen. På herre siden så vore det kul om någon kunde ta min plats så jag kan springa runt å coacha å jubla över birdies det er lika morro men mer nervöst än att spela själv. 

Gøy var dette og det ser ut til at Marcus har en plan for å bli klare for neste års lag-NM.

Her finner du resultatene fra NM:
Herrer
http://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1223177/leaderboard
Damer
http://www.golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/1223178/leaderboard
  
Dette nettstedet bruker cookies (informasjonskapsler) for å tilpasse nettsidene bedre til deg som bruker. Klikk OK for å godta dette Les mer om cookies og personvern her