Golfserie.no

Publisert: 26. oktober 2017  av Øystein Schille  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Innendørs seriespill for lag

Vinnerlaget får plass i Mesterfinalen i Spania
Vinterseriemesteren går til mesterfinalen (utendørs) i Spania oktober 2018.
Golfserie.no og Golfbreaks.com dekker fly t/r, opphold, golf og bankett for de to spillerne på laget.

Spillform:
To manns –lag. Netto slag – 9 hull. Matchene spilles på mandager (kveldstid) i tidsrommet desember 2017 til mars 2018

Lag
Et lag i golfserie.no må bestå av to spillere samt minst en registrert reserve.
Laget kan være et bedriftslag eller et vennelag.
Spillerne får tildelt et innendørs hcp (70% av utendørs hcp) før sesongstart.
Innendørs hcp justeres gjennom hele seriespillet

Divisjoner / Avdelinger
Det deles opp i divisjoner etter fjorårets resultater med 8 lag i eliteserien, 16 lag i 1 divisjon og 32-64 lag i 2 divisjon.. Nye lag starter i den laveste divisjonen. Alle avdelinger består av 8 lag.
Hvert lag får minimum syv matcher.

Terminliste og simulatorleie.
Golfserie.no utformer en terminliste i forkant av seriestart. Alle matcher i golfserie.no blir forhåndsbooket.
Påmeldte lag plikter å spille de fastsatte matcher som er satt opp i terminlisten.
Simulatorleie må betales av den enkelte spiller/lag på vanlig måte ved ankomst golfsenteret.

PÅMELDINGSFRIST :20 november 2017
Deltakeravgift  : Kr. 1.900,- pr. lag. (I tillegg kommer simulatorleie kr. 200,- pr. person pr. match)
Meld på lag her: www.golfserie.no